2019 mei 30/ By / 0 comment

Zoals een Personal Trainer in staat is je te helpen om je lichaam te vromen, zo is een Redesign Expert is in staat om je te helpen bij het vormen van je karakter en emotionele staat van zijn.

Sandra is opgeleid om je te helpen met het verwerken van trauma, het inzien van scherpe randen in je karakter, het bijschuren van die randen en het (her)vinden van je kwaliteiten.

Helaas kan niemand dit soort dingen volledig voor je doen, het is een proces dat net als het gaan naar de sportschool, bij jezelf vandaan moet komen, maar het hebben van de expert in je leven die vanuit een objectief punt met je meekijkt, meedenkt en vooral meevoelt, is een ongekende rijkdom in je leven.

Sandra voelt met je mee, ze voelt wat jij voelt en door zich te richten op je kwaliteiten, kan ze je helpen die kwaliteiten op de voorgrond te zetten en vanuit die focus je andere eigenschappen mee te ontwikkelen.

Redesign Yourself. Oftewel: Herontwerp jezelf, kijk wie je werkelijk bent, in Waarheid. En vervolgens bouw je een plan van aanpak op en ga je met jezelf aan de slag om te ontdekken hoe het allemaal ontstaan is en vervolgens hoe sterk je werkelijk bent. Wie ben JIJ? Wie ben jij diep van binnen? Niet zoals anderen jou zien, maar juist wie je werkelijk bent.